Tottenham heeft de lening van de Duitse spits Timo Werner van RB Leipzig verlengd voor volgend seizoen, zo maakte de Premier League club dinsdag bekend.

De deal bevat een optie om de transfer definitief te maken voor een bedrag van €10 miljoen ($10,86 miljoen), vertelden bronnen aan ESPN.

Tottenham haalde Werner in januari naar Noord-Londen voor een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen. Zijn seizoen werd echter Hamano Voetbalshirts Op Maat vroegtijdig beëindigd nadat hij een hamstringblessure opliep in Tottenham's 3-2 verlies tegen Arsenal op 28 april.

De 28-jarige speler scoorde twee goals en drie assists in 14 wedstrijden en Tottenham eindigde als vijfde in de Premier League. Spurs manager Ange Postecoglou zei na Werner's blessure dat de club zou wachten tot het einde van de campagne om een beslissing te nemen over zijn toekomst.

"De enige reden daarvoor is dat het niet gaat over het hier en nu, maar over de algemene strategie", zei Postecoglou. "Ik heb het over waar ik wil dat we zijn [in de] komende zes maanden om op een Goedkope Chelsea voetbalshirts betere plek te zijn dan vandaag. Timo hebben we tot het einde van het seizoen uitgeleend en hij maakt deel uit van die strategie om te kijken wat we in de zomer moeten doen en kunnen doen.

VoetbalOnline ShopAdc

"Komen er andere gaten en waar past Timo in die strategie? Dus we hebben een plan klaarliggen en dat was ongeacht. Ik denk dat hij heel goed voor ons is geweest. Hij kwam op een heel belangrijk moment in januari, toen Sonny [Son Heung-Min] weg was [naar de Asian Cup] en Richy [Richarlison] geblesseerd raakte.

"We kwamen tekort in de breedte. Zijn komst was erg nuttig voor ons en ik denk dat hij een impact heeft, maar om definitieve beslissingen Manchester United Voetbalshirt Kinder te kunnen nemen, moet ik eerst duidelijkheid hebben over wat we hier hebben."

Werner verhuisde in augustus 2022 voor €20 miljoen van Chelsea terug naar zijn vorige club RB Leipzig na twee moeilijke seizoenen op Stamford Bridge, waar hij slechts 23 doelpunten maakte in 89 optredens.

Hij vond zijn speeltijd echter beperkt onder manager Marco Rose en scoorde slechts twee keer in acht Bundesliga-wedstrijden voordat hij naar Spurs verhuisde.